vissen Aowers 50+

Woensdag, 29 mei 2019

H.S.V. ’t Emmer-Erfscheidenveen.
Oproep aan aowers 50+ers. Wij hebben een gezellige groep aowers 50+ers die elke week en dat 20 weken lang een wedstrijd vissen in verschillende wateren in de buurt, doordat het aantal leden sterk is afgenomen door ziekte of anders doen wij een oproep aan iedereen die zich geroepen voelt om met ons mee te willen vissen. Wij vissen wekelijks elke donderdag van 10.00 uur tot 14.30 in competitieverband dus geen dagprijzen. Aan het einde van het seizoen worden de prijzen uitgereikt tijdens een gezellige avond. Elke deelnemer krijgt een prachtig vleespakket mits hij/zij aan 15 wedstrijden heeft mee gevist. Inlichtingen en aanmeldingen kun je doen bij J.de Jong tel. 0642440197 of bij L.H. Kuipers tel. 0610822096.